Meal Seç / Sure Seç

'Asr Suresi

(ALBENIAN) QURAN


103 - 'Asr
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Pasha kohën!
2. Nuk ka dyshim njeriu është në një humbje të sigurt.
3. Me përjashtim të atyre që besuan, që bënë vepra të mira, që porositën njëri-tjetrin t’i përmbahen të vërtetës dhe që këshilluan njëri-tjetrin të jenë të durueshëm.
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: