Meal Seç / Sure Seç

Felek Suresi

(ALBENIAN) QURAN


113 - Felek
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Thuaj: I mbështetem Zotit të agimit,
2. Prej dëmit të çdo krijese, që Ai e krijoi.
3. Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht.
4. Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryejnë nyja.
5. Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: