Meal Seç / Sure Seç

Humeze Suresi

(ALBENIAN) QURAN


104 - Humeze
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Mjerë për secilin që e ofendon e përqesh (njerëzit),
2. Që ka tubuar pasuri dhe që atë e ruan të mos i pakësohet.
3. E mendon se pasuria e tij do të bëjë të përjetshëm.
4. Jo, të mos medojë ashtu! Se ai pa tjetër do të hidhet në Hutame.
5. E çka dini ti se ç’është Hutame?
6. Është zjarri i All-llahut i ndezur fort.
7. Që depërton deri në loçkë të zemrës.
8. Ai i mbyll ata, ua zë frymën.
9. Ata janë të lidhur në pranga
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: