Meal Seç / Sure Seç

Ihlas Suresi

(ALBENIAN) QURAN


112 - Ihlas
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Thuaj: Ai, All-llahu është Një!
2. All-llahu është mbështetja (Atij i mbështetet çdo krijesë).
3. As s’ka lindur kë, as nuk është i lindur.
4. Dhe Atij askush nuk i është i barabartë.
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: