Meal Seç / Sure Seç

Inshirah Suresi

(ALBENIAN) QURAN


94 - Inshirah
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. A nuk ta hapëm ne gjoksin tënd?
2. Dhe Ne hoqëm prej teje barrën tënde,
3. E cila shtypte shpinën tënde.
4. Dhe Ne, ta ngritëm lartë famën tënde?
5. E, pa dyshim se pas vështirësisë është lehtësimi.
6. Vërtet, pas vështirësisë vjen lehtësimi.
7. E kur ta kryesh (obligimin), atëbotë mundohu me adhurim (All-llahut).
8. Dhe, vetëm te Zoti yt përqëndro synimin!
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: