Meal Seç / Sure Seç

Kadr Suresi

(ALBENIAN) QURAN


97 - Kadr
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Ne e zbritëm atë (Kur’anin) në natën e Kadrit.
2. E ç’të bëri ty të dijsh se ç’është nata e Kadrit?
3. Nata e Kadrit është më e rëndësishme se një mijë muaj!
4. Me lejen e Zotit të tyre në (atë natë) të zbresin engjëj dhe shpirti (Xhibrili) për secilën çështje.
5. Ajo (që përcakton Zoti) është paqe deri në agim të mëngjesit.
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: