Meal Seç / Sure Seç

Kafirun Suresi

(ALBENIAN) QURAN


109 - Kafirun
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Thuaj: “O ju jobesimtarë!
2. Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
3. As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
4. Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
5. Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
6. Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: