Meal Seç / Sure Seç

Kewther Suresi

(ALBENIAN) QURAN


108 - Kewther
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Ne, vërtet, të dhamë ty shumë mira.
2. Andaj, ti falu dhe prej kurban për hurë të Zotit tënd!
3. E s’ka dyshim se urrejtësi yt është farësosur.
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: