Meal Seç / Sure Seç

Nasr Suresi

(ALBENIAN) QURAN


110 - Nasr
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Kur erdhi ndihma e All-llahut dhe çlirimi (ngadhënjimi),
2. Dhe i pe njerëzit që po hyjnë turma-turma në fenë e All-llahut.
3. Ti, pra, lartësoje Zotin tënd duke falënderuar dhe kërko nga Ai falje. Ai vërtet pranon shumë pendimin.
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: