Meal Seç / Sure Seç

Tin Suresi

(ALBENIAN) QURAN


95 - Tin
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Pasha fikun dhe ullirin!
2. Dhe (kodrën) Turi Sina-en!
3. Dhe këtë qytet të sigurisë!
4. Vërtet, Ne e krijuam njerin në formën më të bukur.
5. Pastaj e zbritëm atë në më të ultin e të ultëve.
6. Përveç atyre që besuan dhe bënë vepra të mira; ata kanë shpërblim të pandërprerë.
7. E pas gjithë kësaj, ç’të shtyri të përgënjeshtrosh ditën e shpërblimit (përgjegjësisë)?
8. A nuk është All-llahu më i urti gjykuesve?
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: