Meal Seç / Sure Seç

Zilzal Suresi

(ALBENIAN) QURAN


99 - Zilzal
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Kur të dridhet toka me dridhjen e saj të fuqishme,
2. Dhe të nxjerrë toka atë që ka në mbrendinë e saj (barrën nga brenda),
3. Dhe njeriu të thotë: “ç’ka kjo (që bën këtë dridhje)?”
4. Atë ditë, ajo i rrëfen tregimet e veta,
5. Ngase Zoti yt e ka urdhëruar atë.
6. Atë ditë njerëzit shfaqen të ndarë në grupe që të shpërblehen për veprat e tyre.
7. E kushe punoi ndonjë të mirë, që pëshon sa grimca, atë do ta gjejë.
8. Dhe kush punoi ndonjë të keqe sa grimca, atë do ta gjejë.
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: