Meal Seç / Sure Seç

Fatiha Suresi

(ALBENIAN) QURAN


1 - Fatiha
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
        
1. Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
2. Falënderimi i takon All-llahut , Zotit të botërave !
3. Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
4. Sunduesit të ditës së Gjykimit!
5. Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!
6. Udhëzona në rrugën e drejtë!
7. Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar , dhe që kanë humbur
KURAN uygulamasını telefonunuza siz de yükleyin: